stap ÉÉN

stadwandeling vlissingen

Het begint meteen goed. De bediening is vlot en serveert een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak uit. Met ieders wensen is rekening gehouden. Dat is vooraf goed afgesproken. Onze stadsgids stelt je gerust. We krijgen geen  geschiedenisles vandaag. Nee, we gaan luisteren naar mooie verhalen. Die ontroeren, of je laten lachen; verhalen die je bijblijven.

Om half vijf lopen we naar buiten. Onze stadsgids wijst de weg, maar volgt het tempo van de groep. Door het mooie Vlissingen gaan we.

En die stad, dat is de passie van de stadsgids. Een aanstekelijke liefde, we waarschuwen alvast!

stap TWEE


Om half zes arriveren we bij het tweede restaurant “VISAMY” voor een heerlijk voorgerecht. Weer is het eten heerlijk, de bediening goed en de sfeer top. We selecteren alleen die restaurants, die de beste prijs-kwaliteit bieden. Waar we zelf ook graag komen.

Dan volgt om kwart over zes de tweede stadswandeling. Drie kwartier later weet je meer van Vlissingen dan veel inwoners.

groepsuitje walking dinner onderdeel standswandeling vlissingen

stap DRIE

Om zeven uur zijn we aangeland bij Hotel Restaurant “de Belgische Loodsensociëteit”op de Boulevard voor het hoofdgerecht.

Bij ons geniet u van verse vis (of vlees) terwijl  voor u de loodsboten af en aan varen om de loodsen aan boord te brengen van de enorme zeeschepen.

walking dinner en groepuitje BELGISCHE LOODSENSOCIËTEIT onderdeel van

stap VIER

We eindigen met een heerlijk dessert bij het derde restaurant Gastrocafé Santiago”, en als je wilt, een gezellige borrel. Die kan in Vlissingen zo laat worden als je zelf wilt.

Wij garanderen je in ieder geval een avond die je niet snel zult vergeten. Een culinaire wandeling van Stadswandeling Vlissingen is een belevenis die mensen verbindt, ontspant en verrijkt.

En daarom is onze culinaire wandeling misschien wel het leukste uitje van Vlissingen.

groepsuitje en walkingdiner

KOSTENINDICATIE

De kosten voor dit voorbeeldarrangement zijn € 75,00 per persoon/min.10 personen/max. 15 per gids, en 2 consumpties. Inbegrepen zijn:

  • Driegangen menu
  • Twee drankjes (2x huiswijn of frisdrank)
  • Eén koffie/thee
  • De begeleide wandeling

Meer info? Bel 06-51214269 of mail info@stadswandelingvlissingen.nl

Call Now Button